Coronavirus

Aangepaste dienstverlening Sociaal Werk De Kop 

Het kabinet heeft, na overleg met het RIVM en de Federatie van Medisch Specialisten (FMS), vergaande maatregelen genomen om de impact van het coronavirus te beperken. Sociaal Werk De Kop volgt deze richtlijnen. Dat betekent dat wij onze dienstverlening anders vormgeven. Uit voorzorg vervallen (tijdelijk) alle activiteiten (zoals inloopspreekuren, groepstrainingen, zorg en boodschappen en mantelzorgbijeenkomsten) van Sociaal Werk De Kop. Uiteraard kun je ons wel telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0521 745 080. Als je het prettig vindt, kun je ook contact met ons houden via WhatsApp. Je hoeft het alleen maar even aan te geven bij je contactpersoon.

Onze gebiedsteams zijn ook per e-mail te bereiken:

Kwetsbare mensen

Onze zorg gaat nu vooral uit naar de kwetsbaren. Ken je iemand die hulp of een luisterend oor nodig heeft? Vraag die persoon of je zijn/haar gegevens aan ons door mag geven, dan nemen wij telefonisch contact op met deze inwoners om te kijken hoe we ze kunnen helpen.

Wat kunt u zelf doen?

Nieuwe informatie

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is zullen we hier uiteraard over communiceren via deze websitepagina. Vragen en antwoorden staan op de websites van de overheid (Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19) en het RIVM (RIVM: Verspreiding voorkomen).

Bij overige vragen kun je contact opnemen met het team Infectieziekten van de GGD bij jou in de buurt (GGD Groningen via 050 - 367 40 00).

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.