Het belang van je goed voelen

Heb je last van stress en pieker je veel? Voel jij je eenzaam of merk je dat je in bepaalde situaties meer je eigen grenzen zou moeten bewaken, maar durf je niet voor jezelf op te komen? Je staat niet alleen met deze gevoelens en vragen. Er zijn meer mensen die graag willen leren het heft in eigen hand te nemen. Wil je met meer zelfvertrouwen in het leven staan? In een gesprek kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Samen sterker staan

Wij organiseren onder andere cursussen en themadagen over onderwerpen als eenzaamheid, rouw en assertiviteit. Ook bieden we trainingen aan, waarin je leert hoe je je sociale vaardigheden kunt verbeteren of je sociale netwerk kunt vergroten. Jouw vraag staat centraal. Je kunt het gesprek individueel aangaan, maar je kunt ook in een groep samen aan de slag met je vragen.

Onze begeleiding

Om goed te kunnen functioneren, is je mentale gezondheid net zo belangrijk als je lichamelijke gezondheid. Onze hulpverleners helpen jou:

  • Positiever te leren denken
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen
  • Je sterke kanten verder te ontwikkelen
  • Leren omgaan met tegenslagen
  • Van jezelf te leren houden

Soms merken we in onze gesprekken dat je behoefte hebt aan gespecialiseerde hulpverlening. In dat geval verwijzen wij je naar een organisatie die je verder kan helpen. Dit gebeurt altijd in overleg met jou.

Kosten

De ondersteuning die we bieden is gratis.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!