Hulp bij verslaving

Meer dan 2 miljoen mensen in Nederland zijn verslaafd. Bijvoorbeeld aan drugs, alcohol, gamen of gokken. Kamp jij met een verslaving of voel je dat het die kant op gaat? Of heb je een dierbare waar je je zorgen om maakt? Wacht dan niet langer en zoek hulp. Doe dit zo vroeg mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om van een verslaving af te komen.

De eerste stap zetten

In gesprek gaan over een verslaving is een belangrijke eerste stap. Erkennen dat je er zelf niet meer uitkomt, is het begin van de oplossing. En je staat niet alleen met dit probleem. Wij willen jou graag aanmoedigen de eerste stap te zetten om je verslaving onder ogen te zien en in actie te komen. Dit kun je doen door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Onze begeleiding

Samen met jou kijken we wat de beste manier is om jouw verslaving aan te pakken. Om welke verslaving gaat het? Ben jij degene die worstelt met een verslaving of is het iemand in je nabije omgeving? Samen proberen we een duidelijk beeld te krijgen van de vragen die je hebt en de mogelijkheden die er zijn voor hulp. Samen met jou stellen we een plan van aanpak op, waarin we alle stappen verwerken die nodig zijn om te komen tot een oplossing. Spelen er meerdere problemen? Dan kunnen we voorstellen om specialistische hulp in te schakelen. Maar dat gebeurt alleen in overleg met jou en met jouw toestemming. Uiteindelijk is er maar één die de verslaving kan overwinnen en dat ben jijzelf. Ons doel is jou de ondersteuning te geven die jij nodig hebt.

Kosten

De ondersteuning die we bieden is gratis.

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!