Meedoen in de samenleving

Iedereen heeft het recht om mee te doen in de samenleving. Hierbij gaat het om niet alleen om werken, maar ook om het aangaan van sociale contacten en het opdoen van vaardigheden om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Sommige mensen kunnen dit heel goed zelf. Maar er zijn ook mensen die (nog) niet zelfredzaam genoeg zijn en die behoefte hebben aan ondersteuning.

Onze medewerkers zijn er voor deze mensen. Lukt het je niet om werk te vinden, bijvoorbeeld omdat je een beperking hebt? Wij kunnen je helpen om een gezond dagritme terug te vinden. We kunnen je ook begeleiden bij het leren van nieuwe (sociale) vaardigheden, die je kunnen helpen in het dagelijks leven en bij het vinden van een nieuwe baan.

Hoe helpen wij jou?

Wij bieden onder andere begeleiding bij het vinden van dagbesteding. Zo helpen we jou weer een goede invulling te geven aan je dag. We kijken naar wat jij leuk vindt om te doen en wat bij jou past. Je kiest hierbij zelf welke vorm van dagbesteding je het meest prettig vindt. Wil je bijvoorbeeld mensen ontmoeten en wil je samen activiteiten ondernemen?

Heb je een andere vraag over werk en participatie? Naast het helpen van mensen die op zoek zijn naar (vrijwilligers)werk, houden wij ons ook bezig met vragen over discriminatie en pesten op de werkvloer. Samen met jou kijken we naar jouw vraag en zoeken we naar de beste oplossing.

Kosten

De ondersteuning die wij bieden is gratis.

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!