Terug naar Nieuws

Afscheid Henrieke Hofsteenge

Gepubliceerd op:

Henrieke Hofsteenge gaat Sociaal Werk De Kop na vier jaar verlaten. Ze zal zich volledig richten op Sociaal Werk De Kear en Sociaal Werk De Kaai. 

Met trots kijk ik terug
Henrieke: “Vier jaar geleden heb ik vanaf de start samen met medewerkers aan Sociaal Werk De Kop mogen bouwen aan een mooie opdracht van de gemeente Steenwijkerland, gebaseerd op individuele ondersteuning, collectieve ondersteuning, mantelzorgondersteuning, vrijwilligersondersteuning, onafhankelijke cliëntondersteuning en sport/bewegen als middel voor inwoners van 0-100. Met trots kijk ik terug op hoe we in de afgelopen jaren een stevige positie hebben weten te bemachtigen in de gemeente en in de hele transformatie.”

Dankbaar voor mooie samenwerkingen
“Dit hebben we niet kunnen doen, zonder netwerkpartners! ” Alleen gaan we sneller, samen staan we sterker” wordt weleens gezegd en dat heb ik zeker ervaren. Er zijn veel mooie samenwerkingen ontstaan, in dorpen en buurten, samen met het onderwijs, inclusief wonen, huisartsen en de gemeente. “

Opvolging
Henk Diphoorn zal Henrieke Hofsteenge opvolgen. Henk werkt al jaren bij diverse organisaties van Tinten als leidinggevende en heeft een achtergrond in de GGZ als trainer.

 

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer