Terug naar Nieuws

Coronaproof puzzeltocht in de meivakantie voor kinderen, tieners en gezinnen in Steenwijkerland!

Gepubliceerd op:

Op vakantie gaan kan helaas nog niet. Maar wat kan wel? Een leuke activiteit in je directe woonomgeving!

Sociaal Werk De Kop en De Strandhoeve hebben de handen ineengeslagen en organiseren o.a. tijdens de meivakantie een puzzeltocht op meerdere locaties in Steenwijkerland. Tijdens de puzzeltocht ben je lekker buiten bezig, verken je je eigen buurt en word je uitgedaagd om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen. Hiervoor moet je goed nadenken én samenwerken. Deze activiteit is veilig en coronaproof!

Wie kunnen er meedoen?
De puzzeltocht is georganiseerd voor kinderen en tieners. Je mag alleen meedoen of in kleine groepjes. Je kunt de tocht natuurlijk ook met je hele gezin doen!

Wanneer en waar?
De puzzeltocht staat uit van 26 april tot 9 mei (dus ook tijdens de meivakantie!). Is de puzzeltocht een groot succes? Dan kunnen we de puzzels natuurlijk langer laten hangen. In totaal worden er op 15 locaties in Steenwijkerland puzzels uitgezet. Per locatie zijn er zes puzzels op te lossen. Het maakt niet uit waar je start. 

Wie hebben wij nodig?
Jullie! We vragen jullie als inwoners van Steenwijkerland om één van de puzzels voor het raam te hangen. Help je mee? Mail dan naar info@sociaalwerkdekop.nl.

Meedoen?
Wil je meedoen? Dan heb je alleen een telefoon met internet nodig waarmee je je van tevoren hebt aangemeld via https://swdk.destrandhoeve.nl. Vanaf deze website wordt de puzzeltocht verder uitgelegd. Kom je daar zelf niet uit of heb je andere vragen? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken door te bellen met Sandra Ordelman via 06-823 333 26 of Wouter Bierens 06-30294850. Mailen mag natuurlijk ook, dat kan via info@sociaalwerkdekop.nl.

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer