Terug naar Nieuws

Gratis advies bij het kiezen van een passende zorgverzekering

Gepubliceerd op:

 

Welke zorg heb ik volgend jaar nodig? En wat is er dan wel of niet verzekerd? Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over een paar financiële zaken, zoals het kiezen van een zorgverzekering voor het komende jaar. Maar weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past? Om hulp te krijgen bij het overstappen naar een passende zorgverzekering, biedt gemeente Steenwijkerland in samenwerking met De VoorzieningenWijzer een gratis adviesgesprek aan met een adviseur en kun je een afspraak maken voor het inloopspreekuur van 15 december.

 

Aanmelden inloopspreekuur 15 december
Op 15 december zijn de consulenten van De VoorzieningenWijzer speciaal beschikbaar voor het maken van een zorgadvies en het helpen bij een overstap. Dit inloopspreekuur wordt gehouden aan Stationsplein 10 in Steenwijk. Neem contact op via (0521) 745 080 of info@sociaalwerkdekop.nl voor het maken van een afspraak en kom langs! 

Het kiezen van een passende zorgverzekering kan een lastige klus zijn. Je moet namelijk al een inschatting maken van jouw zorg voor het komende jaar, en bovendien wil je geen onnodige kosten maken. Daarbij wil je wel zeker weten wat wel of niet verzekerd is. Met veel verschillende zorgaanbieders en zorgverzekeringspakketten kan er veel op je af komen. Toch is het belangrijk om goed te kijken naar je verzekering en hier op tijd mee te beginnen. Zo weet je wat jou financieel te wachten staat en kun je straks zonder zorgen het nieuwe jaar in.

Gratis adviesgesprek
In gemeente Steenwijkerland is De VoorzieningenWijzer actief. Met De VoorzieningenWijzer kun je in een persoonlijk gesprek met een adviseur kijken welke zorgverzekering het beste bij jou past. En dat is niet het enige: naast een zorgverzekering wordt er gelijk gekeken naar andere financiële onderwerpen. Bijvoorbeeld of je recht hebt op toeslagen of gemeentelijke regelingen, maar ook of jouw energiecontract nog aansluit op jouw situatie. Blijkt dat je ergens recht op hebt, of dat je beter kunt overstappen? Als je wilt, kan dit gelijk met de adviseur geregeld worden.

Besparen
Door samen met een adviseur te kijken naar je zorgverzekering, energiecontract en andere regelingen waar je recht op hebt, kan veel geld bespaard worden. Gemiddeld wordt er tot wel € 500,- per jaar bespaard per persoon. Omdat je niet onnodig geld laat liggen of risico loopt, geeft dit bovendien rust in je hoofd.

Aanmelden
Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een passende zorgverzekering of bij andere financiële zaken? Ga naar https://zorgadvies.devoorzieningenwijzer.nl/?coll=4888303 en meld je aan voor een persoonlijk gesprek of check zelf via de Module Zorg online wat de beste passende zorgverzekering is.

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer