Terug naar Nieuws

Lancering website Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Steenwijkerland

Gepubliceerd op:

Begin deze week is de nieuwe website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Steenwijkerland: www.vipsteenwijkerland.nl live gegaan.

Iets betekenen voor een ander
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Steenwijk is er voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Het doel van VIP! Steenwijk is vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact brengen. Op de nieuwe website www.vipsteenwijkerland.nl kunnen (potentiële) vrijwilligers en organisaties terecht voor actuele vacatures. 

Vrijwilligers zijn onmisbaar
Wethouder Trijn Jongman is blij met de nieuwe website: “Een overzichtelijke site waar alle  informatie snel te vinden is. Dat is wel zo makkelijk. Vrijwilligers kunnen er terecht voor informatie en voor advies. Tegelijkertijd kunnen mensen er op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij ze past. Ik vind het mooi dat vrijwilligers zo gefaciliteerd worden. Want laten we eerlijk zijn: zij zijn écht onmisbaar voor onze samenleving en dat verdient ondersteuning.” 

Bereikbaarheid
VIP! Steenwijkerland is te vinden aan het Stationsplein 10, te Steenwijk. Het VIP! is bereikbaar via de mail:  vip@sociaalwerkdekop.nl of telefonisch op nummer 06-30718173. “Langskomen kan natuurlijk ook, zodra de maatregelen dit weer toelaten zijn we op maandag- en woensdagochtend in de Golfstate aanwezig en helpen we graag mee om een passende vrijwilligers job te vinden”, aldus Elza Nijenhuis van het VIP!

Sociaal Werk De Kop
VIP! Steenwijkerland is onderdeel van welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop. Sociaal Werk De Kop ondersteunt alle inwoners in Steenwijkerland met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, leefstijl, opvoeden, mantelzorg, opgroeien en eenzaamheid. 

 

 

 

 

 

 

 

Bijschrift foto: v.l.n.r. Paula Bierma, coördinator van het VIP! vanuit Sociaal Werk De Kop en Peter Bandringa en Elza Nijenhuis, vrijwilligers bij het VIP! Steenwijkerland.

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer