Terug naar Nieuws

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Gepubliceerd op:

 “Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd heeft ons vele vrijwilligers opgeleverd door een grondig proces te doorlopen”. Dit was de reactie van het bestuur van Scouting Johan van den Kornput in Steenwijk, nadat ze de cursus ‘Meer vrijwilligers in Kortere Tijd’ hadden gevolgd.

Eerlijk is eerlijk, de scouting was best sceptisch bij de start van de cursus. Toch waren zij en de andere deelnemers van de cursus positief verrast door het resultaat. Het geheim van deze cursus? Heel bewust aan de slag met vrijwilligersbeleid. De cursus gaat namelijk niet alleen over het werven, maar ook  over het behouden van vrijwilligers.

Wegens succes nogmaals aangeboden!
Na de succesvolle eerste editie van ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’, bieden Sociaal Werk de Kop en de gemeente deze cursus nogmaals aan in het najaar van 2019. De cursus is bedoeld voor alle soorten vrijwilligersorganisaties in Steenwijkerland. Of u nu actief bent binnen de sport, de cultuur, de zorg, als belangenbehartiger…
U bent van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit voor de informatieavond over deze cursus.

Wanneer: Woensdag 20 november
Locatie: De Buze in Steenwijk (Oostwijkstraat 110)

Tijdens de informatieavond leggen wij uit wat de cursus ‘Meer vrijwilligers kortere tijd’ inhoudt en wat deze cursus voor uw vereniging of stichting kan betekenen. Bent u na afloop van deze informatieavond enthousiast geworden? Dan kunt u zich na afloop inschrijven voor de cursus. Deelname aan de informatieavond en de cursus wordt u kosteloos aangeboden door de gemeente Steenwijkerland.

Programma
19.15 uur Inloop met koffie en thee
19.30 uur Start informatieavond
21.15 uur Einde avond

Aanmelden 
Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, zou het fijn zijn als u zich aanmeldt. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar s.lampe@sociaalwerkdekop.nl. Mocht u wel geïnteresseerd zijn, maar niet kunnen, neem dan ook even contact met ons op. 

Voor meer informatie en eventuele vragen kunt u contact opnemen met Sociaal Werk De Kop. Ons telefoonnummer is 0521 - 745080.

Over ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’
‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ richt zich op de persoonsgerichte werving van vrijwilligers. De werkwijze heeft in de praktijk keer op keer geleid tot succesvolle resultaten. Nieuwe bestuursleden, extra ‘helpende handjes’ en tevreden / enthousiaste vrijwilligers zijn enkele voorbeelden. Inmiddels hebben ruim 1100 vrijwilligersorganisaties in heel Nederland de methode met succes toegepast. Meer informatie vindt u op www.meerinkorteretijd.nl. 

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer