Terug naar Nieuws

Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Gepubliceerd op:
Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Vanaf 1 januari kun je bij ons terecht met al je vragen op het gebied van onder andere leefstijl, geldzaken, vrijwilligerswerk, mantelzorg en jongerenwerk. We leren jou graag kennen. Daarom organiseren we op woensdag 27 juni een open dag. 

Voor wie?

Voor inwoners van de gemeente Steenwijkerland, de gemeente, (zorg)professionals, vrijwilligers(organisaties), wijk- en dorpsverenigingen en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar Sociaal Werk De Kop. Iedereen is welkom!

Programma

De dag wordt om 15.00 uur officieel geopend door wethouder Trijn Jongman en directeur-bestuurder van de Tintengroep Johan Brongers. Daarna nodigen wij iedereen van harte uit om vrij rond te lopen door het hele gebouw. Onze medewerkers laten zien wat we doen en stellen zich graag aan je voor. Hapjes en drankjes staan klaar! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een ijskraam en een springkussen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0521) 745 080 of e-mailadres info@sociaalwerkdekop.nl.

De volledige uitnodiging vind je (rechts) onder downloads. 

Foto's

Downloads

Bekijk ook

04-04-2019

Theatervoorstelling Letter voor Letter komt naar Steenwijk!

De theatervoorstelling Letter voor Letter komt op 21 mei 2019 naar Steenwijk.
Lees meer
 
06-03-2019

Agenda activiteiten maart t/m mei

 Rechts onder het kopje 'downloads' vindt u de agenda met onze activiteiten maart t/m mei. Onze volgende nieuwsbrief verschijnt in mei 2019. Hou onze website in de gaten!
Lees meer
 
17-01-2019

Burenruzie: hoe ga je ermee om?

"Een goede buur is beter dan een verre vriend" een veel gehoorde uitspraak. Maar wat nou als het niet zo botert tussen jou en de buren?  
Lees meer