Terug naar Nieuws

Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Gepubliceerd op:
Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Vanaf 1 januari kun je bij ons terecht met al je vragen op het gebied van onder andere leefstijl, geldzaken, vrijwilligerswerk, mantelzorg en jongerenwerk. We leren jou graag kennen. Daarom organiseren we op woensdag 27 juni een open dag. 

Voor wie?

Voor inwoners van de gemeente Steenwijkerland, de gemeente, (zorg)professionals, vrijwilligers(organisaties), wijk- en dorpsverenigingen en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar Sociaal Werk De Kop. Iedereen is welkom!

Programma

De dag wordt om 15.00 uur officieel geopend door wethouder Trijn Jongman en directeur-bestuurder van de Tintengroep Johan Brongers. Daarna nodigen wij iedereen van harte uit om vrij rond te lopen door het hele gebouw. Onze medewerkers laten zien wat we doen en stellen zich graag aan je voor. Hapjes en drankjes staan klaar! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een ijskraam en een springkussen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0521) 745 080 of e-mailadres info@sociaalwerkdekop.nl.

De volledige uitnodiging vind je (rechts) onder downloads. 

Foto's

Downloads

Bekijk ook

17-01-2019

Burenruzie: hoe ga je ermee om?

"Een goede buur is beter dan een verre vriend" een veel gehoorde uitspraak. Maar wat nou als het niet zo botert tussen jou en de buren?  
Lees meer
 
10-01-2019

Nieuwsbrief Sociaal Werk De Kop

De eerste nieuwsbrief van Sociaal Werk De Kop (zie rechts onder 'downloads') met veel leuke informatie voor mantelzorgers, onze buurtwerkers sport aan het woord, een volle agenda en nog veel meer. De volgende nieuwsbrief verschijnt in mei 2019. Veel leesplezier gewenst!
Lees meer
 
13-11-2018

Druk bezochte Dag van de Mantelzorg!

  Afgelopen vrijdag werd voor de derde keer op rij de Dag van de Mantelzorg in De Meenthe in Steenwijk gevierd. Ieder jaar worden rond 10 november overal in het land mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zo ook in Steenwijkerland. Mantelzorg is de zorg voor chronisch zieken, gehandicapten en hu…
Lees meer