Terug naar Nieuws

Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Gepubliceerd op:
Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Vanaf 1 januari kun je bij ons terecht met al je vragen op het gebied van onder andere leefstijl, geldzaken, vrijwilligerswerk, mantelzorg en jongerenwerk. We leren jou graag kennen. Daarom organiseren we op woensdag 27 juni een open dag. 

Voor wie?

Voor inwoners van de gemeente Steenwijkerland, de gemeente, (zorg)professionals, vrijwilligers(organisaties), wijk- en dorpsverenigingen en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar Sociaal Werk De Kop. Iedereen is welkom!

Programma

De dag wordt om 15.00 uur officieel geopend door wethouder Trijn Jongman en directeur-bestuurder van de Tintengroep Johan Brongers. Daarna nodigen wij iedereen van harte uit om vrij rond te lopen door het hele gebouw. Onze medewerkers laten zien wat we doen en stellen zich graag aan je voor. Hapjes en drankjes staan klaar! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een ijskraam en een springkussen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0521) 745 080 of e-mailadres info@sociaalwerkdekop.nl.

De volledige uitnodiging vind je (rechts) onder downloads. 

Foto's

Downloads

Bekijk ook

25-07-2022

Kantoor gesloten op 2 augustus

Op dinsdag 2 augustus staat het ‘Spektakel van Steenwijk’, oftewel de Wielerronde, gepland. Op deze dag wordt in de ochtend al begonnen met opbouwen en plaatsen van dranghekken etc. Dit gebeurt pal voor de deur van ons kantoor, locatie Golfstaete. Ons pand is hierdoor die dag niet g…
Lees meer
 
03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer
 
14-04-2022

Start rouwgroep

Rouw is niet iets waar je een streep onder kunt zetten. Je kunt je niet zomaar over het verlies heenzetten en doorgaan met je leven. Het vraagt om met het verlies te leren leven in een wereld die voor jou veranderd is. Deze nieuwe wereld zul je opnieuw moeten leren kennen.
Lees meer