Terug naar Nieuws

Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Gepubliceerd op:
Open dag Sociaal Werk De Kop || woensdag 27 juni 2018

Vanaf 1 januari kun je bij ons terecht met al je vragen op het gebied van onder andere leefstijl, geldzaken, vrijwilligerswerk, mantelzorg en jongerenwerk. We leren jou graag kennen. Daarom organiseren we op woensdag 27 juni een open dag. 

Voor wie?

Voor inwoners van de gemeente Steenwijkerland, de gemeente, (zorg)professionals, vrijwilligers(organisaties), wijk- en dorpsverenigingen en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar Sociaal Werk De Kop. Iedereen is welkom!

Programma

De dag wordt om 15.00 uur officieel geopend door wethouder Trijn Jongman en directeur-bestuurder van de Tintengroep Johan Brongers. Daarna nodigen wij iedereen van harte uit om vrij rond te lopen door het hele gebouw. Onze medewerkers laten zien wat we doen en stellen zich graag aan je voor. Hapjes en drankjes staan klaar! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een ijskraam en een springkussen. 


Meer weten? 

Wil je meer weten over de open dag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0521) 745 080 of e-mailadres info@sociaalwerkdekop.nl.

De volledige uitnodiging vind je (rechts) onder downloads. 

Foto's

Downloads

Bekijk ook

03-05-2018

Nieuwsbrief Mantelzorg Steenwijkerland

 De eerste nieuwsbrief Mantelzorg vanuit Sociaal Werk De Kop is zojuist verschenen! Kijk rechts bij 'Downloads' om deze te openen.
Lees meer
 
03-01-2018

Start nieuwe welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop

Vanaf 1 januari 2018 kunnen inwoners van de gemeente Steenwijkerland bij Sociaal Werk De Kop terecht voor maatschappelijk werk en welzijnswerk, cliëntondersteuning, jongerenwerk, mantelzorgondersteuning en vrijwilligersondersteuning. Sociaal Werk De Kop is een nieuwe welzijnsorganisatie die dee…
Lees meer