Terug naar Nieuws

Sociaal Werk De Kop opnieuw gekozen als partner voor sociaal werk in Steenwijkerland

Gepubliceerd op:

Goed nieuws! Sociaal Werk De Kop heeft opnieuw de opdracht gekregen om het sociaal werk in de gemeente Steenwijkerland uit te voeren voor de komende vier jaar. Als onderdeel van Tintengroep is de organisatie al vijf jaar actief in de gemeente. Manager Henk Diphoorn is blij met dit resultaat en ziet het als een bevestiging van hun goede werk. "We hebben de afgelopen jaren een sterke basis gelegd en kunnen nu voortbouwen op wat we hebben bereikt. We blijven het vertrouwde gezicht voor alle inwoners."

Vanaf 1 januari 2024 gaat de nieuwe contractperiode in. De bekende gezichten zullen aanwezig blijven in de dorpen en buurten. Daarnaast kan er verder worden gewerkt aan de samenwerking met verenigingen, huisartsen, scholen en andere partners die in de afgelopen jaren is ontstaan.

Sociaal Werk De Kop is er voor alle inwoners van de gemeente Steenwijkerland. Ze kunnen bij hen terecht met vragen over gezondheid, opvoeding, relaties, geld, mantelzorg, vrijwilligerswerk, sport en leefstijl. Een doorverwijzing is niet nodig en alle ondersteuning van Sociaal Werk De Kop is gratis.

31-08-2023

Budgetcursus Grip op je geld

Wil je meer overzicht op je geld? Wil je weten waar je je geld aan uitgeeft? Wil je weten of je nog ergens op kunt besparen en hoe anderen dit aanpakken?
Lees meer