Terug naar Nieuws

Zorgverzekeringsspreekuur

Gepubliceerd op:

Weet jij voor welke zorg je allemaal verzekerd ben? En wat er dan wel of niet verzekerd is? Het einde van het jaar komt weer in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over het overstappen naar een andere zorgverzekering. Je wilt niet te veel betalen, maar ook niet voor verrassingen komen te staan. Weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past?

Ga naar www.datgeldtvoormij.nl/steenwijkerland en check zelf via de online zorgmodule welke zorgverzekering het beste bij jou past. Liever persoonlijk contact? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. 

Ook kun je een afspraak maken voor ons zorgverzekeringsspreekuur via 0521-745080 of info@sociaalwerkdekop.nl

Foto's

Bekijk ook

24-11-2022

Project Impacter Steenwijkerland verlengd met 3 jaar

Impacter is een project uit het actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 27 jaar krijgen hiermee inzicht in hun eigen vaardigheden en bouwen zelfvertrouwen op.  Na een nieuwe subsidieaanvraag en een paar spannende weken in afwachting is er goe…
Lees meer
 
22-11-2022

Informatie over energie in eenvoudige taal

Gas en stroom zijn steeds duurder geworden. Veel mensen moeten nu meer betalen. Veel mensen krijgen daardoor problemen met hun geld. Daarom vind je op deze pagina informatie over de regelingen voor energie in eenvoudige taal. Of klik hier voor meer informatie.
Lees meer
 
07-11-2022

Nominatie voor Paula Bierma

  Wij zijn als Sociaal Werk De Kop ontzettend trots op onze collega Paula Bierma. Zij is door de gemeente Steenwijkerland voorgedragen en genomineerd voor de Roos van Elisabeth. Aanstaande donderdagmiddag zal bekend worden gemaakt wie de winnaars van deze prijs zijn. Daarover later meer.
Lees meer