Terug naar Nieuws

Zorgverzekeringsspreekuur

Gepubliceerd op:

Weet jij voor welke zorg je allemaal verzekerd ben? En wat er dan wel of niet verzekerd is? Het einde van het jaar komt weer in zicht. Dat betekent dat je kunt nadenken over het overstappen naar een andere zorgverzekering. Je wilt niet te veel betalen, maar ook niet voor verrassingen komen te staan. Weet jij al welke zorgverzekering goed bij je past?

Ga naar www.datgeldtvoormij.nl/steenwijkerland en check zelf via de online zorgmodule welke zorgverzekering het beste bij jou past. Liever persoonlijk contact? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. 

Ook kun je een afspraak maken voor ons zorgverzekeringsspreekuur via 0521-745080 of info@sociaalwerkdekop.nl

Foto's

Bekijk ook

31-08-2023

Budgetcursus Grip op je geld

Wil je meer overzicht op je geld? Wil je weten waar je je geld aan uitgeeft? Wil je weten of je nog ergens op kunt besparen en hoe anderen dit aanpakken?
Lees meer
 
15-08-2023

Vrijwilligersmarkt

De Vrijwilligersmarkt in Steenwijk wordt voor de vijfde keer gezamenlijk georganiseerd door VIP! Steenwijkerland en Present Steenwijkerland. Deze vrijwilligersmarkt vindt plaats op zaterdag 2 september 2023, van 13.30 tot 16.30 uur op het plein voor de Grote Kerk in Steenwijk. Om…
Lees meer
 
27-07-2023

Dinsdag 1 augustus Wielerspektakel, kantoor vanaf 13.00 uur gesloten

Dinsdag 1 augustus is het wielerspektakel van Steenwijk!  Het kantoor van Sociaal Werk De Kop, gevestigd aan het Stationsplein, ligt precies op de route. Het spektakel begint rond 15.00 uur, maar de opbouwwerkzaamheden starten al om 8.00 uur. Vanaf begin middag wordt de route echt afgesloten v…
Lees meer