BRAM

Ben je in scheiding en hebben jij en je ex-partner andere ideeën over het ouderschapsplan? De buurtmaatschappelijk werkers van Sociaal Werk De Kop kunnen jullie hierin ondersteunen. Ons doel is om afspraken te maken waar jullie beide achter staan.

Samenwerking in echtsscheidingssituaties

BRAM is een samenwerking tussen de Raad van de Kinderbescherming en Sociaal Werk De Kop. Bij BRAM krijgen jij en je ex-partner van de rechtbank de mogelijkheid om, met deskundige hulp, een oplossing te vinden voor de verdeling van de zorgtaken van jullie kind(eren). BRAM kan jullie helpen om communicatieproblemen te verhelpen en samen tot duidelijke afspraken te komen.

BRAM is onafhankelijke en deskundige hulp. De belangen van jullie kind(eren) staan daarbij voorop. Er zijn geen wachtlijsten, dus een afspraak is zo gemaakt. Belangrijk om te weten is dat er over de inhoud van de gesprekken met de BRAM-medewerker geen mededelingen worden gedaan naar de rechtbank en/of de Raad van Kinderbescherming. BRAM is vrijwillige hulpverlening.

Hulp en advies voor kinderen

Zijn jouw ouders gescheiden en kun je soms wel wat hulp of advies gebruiken? Op de website van Villa Pinedo kun je laten horen wat je denkt, voelt en vindt van de scheiding van je ouders. Stel bijvoorbeeld jouw vragen over de scheiding van jouw ouders aan het Villa Pinedo Jongerenteam of vind een 'Buddy' waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.