Het belang van goede contacten

Een plezierige relatie met je partner, familie en vrienden maakt jouw leven waardevol. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Soms groei je uit elkaar, bijvoorbeeld door een verhuizing of een ruzie. Wat kun je doen om de relatie te herstellen? Het kan ook zijn dat je weinig sociale contacten hebt of dat je je niet prettig voelt bij je huidige vrienden. Wat kun je daaraan doen en hoe maak je bijvoorbeeld nieuwe vrienden?

Sociaal Werk De Kop kan jou helpen het contact met familie, vrienden en je partner te verstevigen en misschien uit te breiden. Wij bieden gratis hulp en ondersteuning op verschillende terreinen. We geven je praktische tips, maar ook advies en begeleiding. Is er meer aan de hand? Wij kunnen er ook voor je zijn bij relatieproblemen of een mogelijke echtscheiding.

Jouw vragen en knelpunten staan bij ons altijd voorop. Waar heb je hulp bij nodig? En waar heb jij behoefte aan? Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte ondersteuning voor jou. Als dit mogelijk is, betrekken we daar ook andere vertrouwenspersonen bij.

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!