Hulp bij rouwverwerking

Het verliezen van een dierbare kan je leven volledig op zijn kop zetten. Hoe ga je verder zonder partner, ouder of kind? Het accepteren en verwerken van zo’n verlies vraagt veel van je. Wij begrijpen hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een belangrijk persoon in je leven.

Hoe helpen wij jou?

Onze medewerkers bieden ondersteuning bij het verwerken van een verlies. Onze hulpverleners kunnen je stapje voor stapje verder helpen. Dit doen we door je in een voor jou prettige omgeving op te zoeken. Jij kunt je verhaal doen en wij helpen je om met het verlies om te gaan en jouw leven opnieuw vorm te geven. Daarbij zoeken we naar een manier die bij jou past.

Onze begeleiding

Soms helpt het om met lotgenoten in gesprek te gaan. Vaak geeft het delen van ervaringen met anderen de moed om zelf weer verder te kunnen. Wij kunnen je in contact brengen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. Is er sprake van een probleem waar wij samen niet uitkomen? Dan kunnen we je in contact brengen met een instantie die jou verder kan helpen. Dit doen we altijd in overleg met jou. Want we vinden het belangrijk dat jij de hulp krijgt die bij je past.

Kosten

De ondersteuning die we bieden is gratis.

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!