Ondersteuning voor vrijwilligers

In de gemeente Steenwijkerland dragen veel vrijwilligers hun steentje bij. Wil je ook vrijwilliger worden en heb je behoefte aan advies en ondersteuning? Dan kun je terecht bij Sociaal Werk De Kop. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers in de gemeente Steenwijkerland.

Hoe helpen wij jou?

We beantwoorden al jouw vragen, bijvoorbeeld over de verschillende soorten vrijwilligerswerk, de kosten en mogelijkheden voor vergoeding. Sommigen mensen willen als vrijwilliger het liefst een korte klus doen. Met hun handen werken. Anderen houden er juist van om hulp of begeleiding te geven aan iemand die ziek is of een beperking heeft. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten en cursussen. Vooral het contact tussen vrijwilligers is belangrijk. Je doet het voor een ander, maar het geeft jou ook gezelligheid en je leert nieuwe mensen kennen. 

Kosten

De ondersteuning die wij bieden is gratis.

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.