Jongerenwerk

Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Heb je een vraag, borrel je van de ideeën of zoek je ondersteuning? De jongerenwerkers zijn er voor alle jongeren vanaf 12 jaar oud, zowel bij jou op straat, als op school of tijdens een activiteit. 

Ondersteuning

Wij ondersteunen en begeleiden individueel, initiatiefgroepen en activiteiten. We vinden het belangrijk om je eigen talenten te laten ontdekken of verder te ontwikkelen. Samen met jullie werken wij ideeën uit en op deze manier stimuleren wij jullie eigen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van je leefomgeving.

Daarnaast kunnen wij je helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor jou zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. Wij kunnen je ook doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar één van onze schoolmaatschappelijk werkers.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag in contact komen met het jongerenwerk? Je kunt ons vinden bij jou in de wijk, op school, online of bijvoorbeeld tijdens activiteiten in jouw buurt. Wil je in contact komen met de jongerenwerkers? Bel, mail of app dan naar: 

Aïda Scholing
T. 06 - 45868129
E. a.scholing@sociaalwerkdekop.nl
  @jongerenwerksteenwijkerland

of

Kim Jongebloed
T. 06 - 22415964
E. k.jongebloed@sociaalwerkdekop.nl
  @jongerenwerksteenwijkerland 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 Agenda

Brugklastraining 'De brugklas, ik ben er klaar voor'
23 juli 2024
Bekijk activiteit
Eindpresentatie CultuurLab 2024
07 september 2024
Bekijk activiteit
Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.