Jongerencentrum De Buze

In 1974 is het jongerencentrum de Buze opgericht. De Buze is een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan het organiseren van activiteiten samen met en door jongeren. Wil jij een voetbaltoernooi, een feest of een andere leuke activiteit organiseren? Dan kunnen wij jou helpen. Kom gerust langs bij de Buze, dan helpen wij jou op weg.

De Buze wil bijdragen aan de leefbaarheid van de jongeren in Steenwijkerland. Door in gesprek te gaan willen wij hen stimuleren om de talenten die zij hebben in te zetten om activiteiten te organiseren.

Vanuit Sociaal Werk De Kop wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van jongeren. Zo zijn er op de werkvloer professionele werknemers aanwezig die de jongeren op verschillende gebieden een stapje verder kunnen helpen.

Naast de aandacht voor jongeren is de Buze er voor iedereen. Er worden evenementen, live muziek, bijeenkomsten en andere activiteiten georganiseerd. Wilt u een activiteit organiseren? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Jongeren kunnen op de volgende dagen bij De Buze terecht:

Woensdag   15.00 - 17.00 uur  
Donderdag  15.00 - 17.00 uur  
Vrijdag 15.00 - 17.00 uur (workshops SCALA)

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.