Jongerenwerk

Vind je het leuk om samen met leeftijdsgenoten activiteiten te ondernemen? Heb je een vraag, borrel je van de ideeën of zoek je ondersteuning? De jongerenwerkers zijn er voor alle jongeren vanaf 12 jaar oud, zowel bij jou op straat, als op school of in het Cultureel Jongerencentrum De Buze.

Ondersteuning

Wij ondersteunen en begeleiden individueel, initiatiefgroepen en activiteiten. We vinden het belangrijk om je eigen talenten te laten ontdekken of verder te ontwikkelen. Samen met jullie werken wij ideeën uit en op deze manier stimuleren wij jullie eigen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van je leefomgeving.

Daarnaast kunnen wij je helpen en ondersteunen bij dingen die belangrijk voor jou zijn. Bijvoorbeeld bij problemen thuis, met vrienden of op school. Of wanneer je met vragen zit waarvan je niet weet bij wie je terecht kunt. Wij kunnen je ook doorverwijzen als dat nodig is, bijvoorbeeld naar één van onze schoolmaatschappelijk werkers.

Chill Sessie

Binnen het Cultureel Jongerencentrum De Buze in Steenwijk wordt er regelmatig een Chill Sessie gehouden voor jongeren vanaf 12 jaar. Tijdens de Chill Sessie kunnen jongeren elkaar ontmoeten doormiddel van verschillende leuke activiteiten, maar ook om lekker een potje te gamen, darten, poolen of gewoon je verhaal kwijt te kunnen. Hierbij zijn geregeld jongerenwerkers aanwezig om een betekenisvolle relatie op te bouwen. Als er behoefte is aan een Chill Sessie op een andere locatie (wijk of dorp), dan kunnen wij meedenken om dit samen te realiseren.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag in contact komen met het jongerenwerk? Je kunt ons vinden bij jou in de wijk, op school, online of bijvoorbeeld tijdens activiteiten in jouw buurt. Wil je in contact komen met de jongerenwerkers? Bel, mail of app dan naar: 

Jelma Jonkers 06 302 963 92  j.jonkers@sociaalwerkdekop.nl

    @jelma_swdk

Jessica Hardt 06 302 942 24  j.hardt@sociaalwerkdekop.nl

    @jessica_swdk

Ernst Woldman 06 576 733 61  e.woldman@sociaalwerkdekop.nl     @ernst_swdk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 Agenda

Chill Sessies en Jongerenwerk Eetcafé
Woensdag
Bekijk activiteit
Overzicht

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.