Terug naar Nieuws

Meer Vrijwilligers in Korte Tijd!

Gepubliceerd op:

Meld je aan voor de infoavond op woensdagavond 20 november in De Buze!

Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat geldt ook voor het besturen van een vereniging. Meerdere verenigingen kampen namelijk met een tekort aan vrijwilligers, zowel sportverenigingen als wijkverenigingen en verenigingen voor cultuur. Met betrekking tot dit knelpunt organiseert Sociaal Werk De Kop, in samenwerking met de gemeente Steenwijkerland, de succesvolle cursus 'Meer Vrijwilligers in Korte Tijd'.

Informatieavond

De cursus 'Meer Vrijwilligers in Korte Tijd' is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Deze werkwijze heeft in de praktijk keer op keer geleid tot succesvolle resultaten zoals vergroting van de vrijwilligerspool, invullen bestuursfuncties, etc. Inmiddels hebben ruim 1100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast. Graag nodigen wij jou uit voor de informatieavond, waarin we uitleggen hoe de methode bij jullie vereniging tot meer vrijwilligers kan leiden. Aan het eind van de avond heb je de mogelijkheid tot inschrijven voor de cursus. Deelname aan de informatieavond en de cursus is gratis.

Het programma

De informatieavond vindt plaats op woensdag 20 november in De Buze in Steenwijk (Oostwijkstraat 110). Het programma:

19.15 uurInloop met koffie en thee
19.30 uur Start informatieavond
21.15 uur Einde avond

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar s.lampe@sociaalwerkdekop.nl. Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met Sociaal Werk De Kop, via (0521) 745 080.

25-07-2022

Kantoor gesloten op 2 augustus

Op dinsdag 2 augustus staat het ‘Spektakel van Steenwijk’, oftewel de Wielerronde, gepland. Op deze dag wordt in de ochtend al begonnen met opbouwen en plaatsen van dranghekken etc. Dit gebeurt pal voor de deur van ons kantoor, locatie Golfstaete. Ons pand is hierdoor die dag niet g…
Lees meer