Terug naar Nieuws

Nieuw: Vollenhoofse Vrijdag in De Burcht

Gepubliceerd op:
Nieuw: Vollenhoofse Vrijdag in De Burcht

Team Zuid introduceert op iedere eerste vrijdag van de maand de Vollenhoofse Vrijdag. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze buurtwerkers, buurtmaatschappelijk werkers, vrijwillige juridische adviseurs en taalpuntcoördinatoren in De Burcht in Vollenhove klaar om jouw vragen te beantwoorden. Met de Vollenhoofse Vrijdag komen de huidige inloopspreekuren in De Burcht op maandag- en woensdagochtend te vervallen.

Eén locatie voor al jouw vragen

Of je nu een vraag hebt over de leefbaarheid in jouw buurt of je administratie, advies wilt over belastingen of hulp zoekt bij het beter leren lezen, schrijven of het spreken van de Nederlandse taal: je kunt met al jouw vragen terecht op ons nieuwe gezamenlijke inloopspreekuur. De eerstvolgende Vollenhoofse Vrijdag is op vrijdag 7 februari.

Inloopspreekuur in Kuinre, Belt-Schutsloot, Dwarsgracht en Scheerwolde

Onze buurtwerkers en buurtmaatschappelijk werkers houden ook regelmatig inloopspreekuur in Kuinre, Belt-Schutsloot, Dwarsgracht en Scheerwolde. Kijk hier voor de locaties, dagen en tijden.

Afspraak maken?

Alle inloopspreekuren zijn vrij te bezoeken. Hier hoef je dus geen afspraak voor te maken. Liever een afspraak maken op een moment dat het jou beter past? Bel of mail ons dan: (0521) 745 080 of teamzuid@sociaalwerkdekop.nl.

03-05-2022

Kantoor gesloten tijdens feestdagen

Onze kantoren zijn gesloten tijdens Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren. 
Lees meer