De VoorzieningenWijzer

De Voorzieningenwijzer helpt inzicht te krijgen in de eigen financiële situatie. Het invullen van vragen op het gebied van inkopen, energiekosten, zorgverzekering en toeslagen leidt tot een advies ter verbetering van en/of besparing op de huidige financiële situatie.

Een aantal medewerkers van Sociaal Werk De Kop zijn geschoold door De Voorzieningenwijzer en mogen u een adviesgesprek aanbieden. Deze scholing is mogelijk gemaakt door samenwerking met woningcorporaties.

Een adviesgesprek kan overal plaatsvinden; bij u thuis, op een locatie in de buurt of de locatie van Sociaal Werk De Kop.

Aanmelden

Een adviesgesprek duurt ongeveer 40 minuten. U moet zich van te voren aanmelden. Dit kan via de mail: info@sociaalwerkdekop.nl of u kunt ook bellen om een afspraak te maken via: (0521) 745 080

Voor een zo goed mogelijk advies is het belangrijk om de juiste gegevens in te vullen. Daarom vragen wij u een aantal zaken mee te nemen zoals: 

• DigiD
• Jaarafrekening of maandverbruik energieleverancier
• Polisblad zorgverzekering
• Overzicht medicijnen (indien van toepassing)
• Toeslagen (of tijdens afspraak met DigiD via mijntoeslagen.nl

Op de foto onze twee consulenten van Sociaal Werk De Kop, Sofie Reuvers en Annemiek Steenbeek. 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.