De VoorzieningenWijzer

Sociaal Werk De Kop biedt, samen met de woningcorporaties Woonconcept en Wetland Wonen en de gemeente Steenwijkerland, de VoorzieningenWijzer aan. De VoorzieningenWijzer helpt je om inzicht te krijgen op welke kosten je kunt besparen. We zijn ook aangesloten op de website www.datgeldtvoormij.nl Lees hier meer over de Voorzieningenwijzer en ervaringen van anderen. 

Hoe werkt het?

De consulent van de VoorzieningenWijzer komt op afspraak bij jou thuis en neemt samen met jou de VoorzieningenWijzer door. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie kijken jullie of je gebruik kunt maken van regelingen en voorzieningen en of je kunt besparen op je energierekening en zorgverzekering. Kun je besparen, dan helpt de consulent je met aanvragen. Makkelijk en snel!

Aanmelden

Een adviesgesprek duurt ongeveer 40 minuten. U moet zich van te voren aanmelden. Dit kan via de mail: info@sociaalwerkdekop.nl of u kunt ook bellen om een afspraak te maken via: (0521) 745 080

Voor een zo goed mogelijk advies is het belangrijk om de juiste gegevens in te vullen. Daarom vragen wij u een aantal zaken mee te nemen zoals: 

• DigiD
• Jaarafrekening of maandverbruik energieleverancier
• Polisblad zorgverzekering
• Overzicht medicijnen (indien van toepassing)
• Toeslagen (of tijdens afspraak met DigiD via mijntoeslagen.nl

Onze twee consulenten van Sociaal Werk De Kop zijn Annie Dijkstra en Melissa Steen. 

Aanmeldformulier De VoorzieningenWijzer

Gegevens deelnemer

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.