Je goed voelen

Een goede balans tussen je mentale en lichamelijke gezondheid is een voorwaarde om je goed te voelen. Ingrijpende gebeurtenissen zoals het verlies van een dierbare, ziekte of een ongeluk waardoor je van het ene op het andere moment veel minder kunt dan eerder, kunnen jou behoorlijk uit balans brengen. Ook stress en eenzaamheid zorgen ervoor dat jij je niet goed voelt.

Hoe helpen wij jou?

De medewerkers van Sociaal Werk De Kop helpen je om zelf actief met je mentale gezondheid aan de slag te gaan. Wij helpen jou met:

  • positief leren denken;
  • het krijgen van meer zelfvertrouwen;
  • het verder ontwikkelen van je sterke kanten;
  • het versterken van je netwerk.

Onze begeleiding

In een kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat jij nodig hebt. Daarbij richten we ons op wat jij plezierig en belangrijk vindt. Wil je graag persoonlijke begeleiding, meedoen aan een groepsactiviteit of heb je voldoende aan praktische tips? Soms is de ondersteuning die wij bieden niet genoeg. Dan brengen we je altijd in contact met een organisatie die je verder kan helpen en waar jij je prettig bij voelt.

Kosten

De begeleiding die wij jou bieden is gratis.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.