Onafhankelijke cliëntondersteuning

Heb je professionele zorg of ondersteuning nodig maar weet je niet precies waar je moet zijn? Heb je vragen over een afgewezen of toegewezen indicatie en wil je hierover in gesprek? Loop je vast tijdens het aanvragen van een (her)indicatie omdat je situatie niet meer past in een ‘hokje’? Of lukt het je niet goed om te verwoorden welke ondersteuning je nodig hebt voor jouw situatie? Sociaal Werk De Kop biedt onafhankelijke cliëntondersteuning. We zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en weten bijvoorbeeld bij wie je moet zijn met jouw vraag. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Hoe helpen we jou?

Soms kun je zelf al weer verder met een simpele tip. Het kan voldoende zijn dat we je helpen om de toegewezen indicatie beter te begrijpen. Maar het kan ook zijn dat we een langere tijd met je optrekken om passende ondersteuning te vinden. We helpen je om samen met je naasten een keukentafelgesprek voor te bereiden. Als het nodig is, gaan we met je mee. Meer weten? Bel (0521) 745 080 of mail naar info@sociaalwerkdekop.nl.  

 

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.