Ta(a)lent!

Sociaal Werk De Kop vindt het belangrijk dat alle kinderen op een fijne manier leren omgaan met taal. Taal is belangrijk om een gesprek tevoeren en om gedachten en emoties goed weer te kunnen geven. Om hierin te kunnen voorzien biedt Sociaal Werk De Kop Ta(a)lent!.

Ta(a)lent! wordt ingezet om de taalontwikkeling van NT1 en NT2 kinderen op de basisschool te bevorderen waardoor het zelfvertrouwen van de kinderen wordt vergroot. Met de eigen materialen van school, wordt er voorzien in extra ondersteuning voor het kind.

Ta(a)lent! wordt minimaal één keer per week door vrijwilligers uitgevoerd op scholen. Het traject duurt maximaal twee jaar. Elk halfjaar vindt er een evaluatie plaats. De evaluatie is samen met de leerkracht, de vrijwilliger (samen met de buurtwerker of buurtmaatschappelijk werker) en de ouders.

Ta(a)lent! is maatwerk, ieder kind krijgt de ondersteuning, die het verdient!

Meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail dan naar taalent@sociaalwerkdekop.nl of bel naar (0521) 745 080 en vraag naar Ta(a)lent!.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.