Opstap

Opstap is een 2 jaar durend gezinsgericht programma voor kinderen van 4 tot 6 jaar dat de ontwikkeling stimuleert. Met een groot aantal werkmaterialen en leesboekjes oriënteren de kinderen zich spelenderwijs op het lezen, schrijven en rekenen in groep 3. Opstap stimuleert de ontwikkeling, bevordert een actieve leerhouding en ondersteunt de kwaliteit van omgang in een gezin.

Hoe ziet het programma eruit?

Dagelijks verricht je als ouder 2 activiteiten van Opstap met je kind. Een speciaal getrainde begeleidster ondersteunt je daarbij. Deze 'contactmedewerkster van Opstap' komt wekelijks op huisbezoek en laat zien hoe je met je kind de activiteiten kunt uitvoeren. De activiteiten sluiten aan bij de kennis en vaardigheden die nodig zijn in het basisonderwijs.

 

Meer informatie?

Wij bieden ook extra ondersteuning voor kinderen van 4 tot 6 jaar op scholen. Wil je hier meer over weten of heb je een vraag over Opstap? Neem dan contact met ons op.

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.