Opvoeden en opgroeien

Heb je vragen over opvoeden en opgroeien? Spijbelt je kind bijvoorbeeld vaak en weet je niet hoe je dit kunt stoppen? Of heeft jouw kind moeite met sociale contacten en wil je hem of haar graag helpen, maar weet je niet hoe? Met dit soort vragen kun je terecht bij de buurtmaatschappelijk werkers van Sociaal Werk De Kop.

Hoe helpen wij jou?

In een kennismakingsgesprek inventariseren we al jouw vragen. We kijken hoe we jou het beste kunnen helpen en geven je praktisch advies. Samen met jouw gezin stellen we een plan van aanpak op, waarin we alle stappen bij langs gaan die nodig zijn om te komen tot een oplossing. In sommige gevallen blijkt dat dit niet voldoende is en dat er behoefte is aan gespecialiseerde hulpverlening. Mocht dit nodig zijn, dan schakelen we een andere organisatie in die jullie verder kan helpen. Daarvoor werken wij samen met andere instanties, zoals huisartsen, gemeenten, woningcorporaties en zorgaanbieders.

Tip: voor een antwoord op jouw vraag over zwangerschap, opvoeden of opgroeien kun je voor actuele en betrouwbare informatie ook kijken op de website www.nji.nl en/of www.groeigids.nl

 

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.