Vrijwilligers Informatie Punt, (VIP) Steenwijkerland

Sociaal Werk De Kop is er voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenwijkerland ondersteunt vrijwilligers én vrijwilligersorganisaties en brengt beide partijen met elkaar in contact. Heb je vragen over vrijwilligerswerk of wil je meer informatie? Kijk dan op www.vipsteenwijkerland.nl of mail naar vip@sociaalwerkdekop.nl

Hoe helpen wij jou?

We beantwoorden al jouw vragen: over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over hoe je als vrijwilliger omgaat met bijvoorbeeld agressie of beginnende dementie. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten. We organsieren een vrijwilligers activiteiten markt, waar diverse vrijwilligersorganisaties zich presenteren en nieuwe vrijwilligers werven. Bij diverse beurzen zijn we met een informatiestand aanwezig, zoals bijv. de Blijf Mobiel Beurs, de Dag van de nieuwe inwoners, Het Werkfestival.

Vacaturebank

In onze vacaturebank op de website vipsteenwijkerland.nl vind je alle actuele vrijwilligers vacatures van diverse stichtingen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties en worden maatjes gevraagd.Ook bieden we online cursussen en informatie aan.

Vrijwilliger worden bij Sociaal Werk De Kop

Bij Sociaal Werk De Kop zijn we ook regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers, bijv. voor de tolkenpool, buurtbemiddeling, de formulierenbrigade. Voor vrijwilligers die actief zijn bij ons vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.