Iets betekenen voor een ander

Sociaal Werk De Kop is er voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Vervoer bieden, een wandeling maken met iemand of mensen helpen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of het omgaan met de computer, tablet of telefoon. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenwijkerland ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengt beide partijen met elkaar in contact. Heb je vragen over vrijwilligerswerk of wil je meer informatie? Kijk dan op www.vipsteenwijkerland.nl of mail naar vip@sociaalwerkdekop.nl

Hoe helpen wij jou?

We beantwoorden al jouw vragen: over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over hoe je als vrijwilliger omgaat met bijvoorbeeld agressie of beginnende dementie. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie en organiseren interessante bijeenkomsten. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen georganiseerd door Vitaal Vrijwilligerswerk. Kijk voor het actuele trainingsaanbod op www.vitaalvrijwilligerswerk.nl.

Vacaturebank

In onze vacaturebank vind je alle actuele vrijwilligers vacatures.

Vrijwilliger worden bij Sociaal Werk De Kop

Bij Sociaal Werk De Kop zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor vrijwilligers die structureel actief zijn bij ons vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan.

Contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.