Onze missie en visie

Sociaal Werk De Kop zet zich in om de eigen kracht en talenten van alle inwoners van Steenwijkerland te versterken. Voor sommige mensen is zelfstandig deelnemen aan het dagelijks leven niet vanzelfsprekend. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en zoeken we naar oplossingen. Dat doen we het liefst met voor jou belangrijke mensen in je omgeving. Zij kunnen je net dat zetje geven dat je nodig hebt.

Onze medewerkers werken ook samen met inwoners aan initiatieven in wijk en buurt. We hechten veel waarde aan ontmoeten, betrekken en samenwerken. Daarom brengen we mensen en organisaties bij elkaar en werken we samen met veel andere instanties, zoals vrijwilligers, verenigingen, huisartsen, gemeenten, zorginstellingen en woningbouwcorporaties.

We werken met veel plezier samen met inwoners, onze partners en de gemeente. Altijd stellen we jouw welzijn en welbevinden als inwoner voorop. En daar zijn we trots op.

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.