Onze werkwijze

Heb je behoefte aan een luisterend oor, praktische tips, advies of ondersteuning? Wij zijn er voor alle inwoners van de gemeente Steenwijkerland die een vraag hebben over bijvoorbeeld kinderen of ouders, relatie of huwelijk of over financiën. In een kennismakingsgesprek kijken we eerst of het klikt tussen jou en onze medewerker en bespreken we samen wat jij nodig hebt.

Onze medewerkers weten wat er in de samenleving speelt en wat er zoal in het leven van mensen kan gebeuren. We weten dat mensen graag zelf het heft in handen hebben, ook als er problemen zijn waar ze even niet uitkomen. Daarom staan jouw wensen bij ons voorop. In een gesprek kunnen we werken aan het versterken van je zelfvertrouwen en aan het verstevigen van de band met de mensen in je directe omgeving.

Hoe vaak heb je onze hulp nodig? Ook dat bepaal je zelf. Soms geeft één gesprek je al net dat duwtje in de juiste richting. Soms zijn er meer gesprekken nodig om je weer op weg te helpen. Dit is heel persoonlijk en we kijken hierbij altijd naar waar jij behoefte aan hebt.

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw adres en woonplaats.